Izdelki za rdeča plečeta (7)

Pecorino Romano

Pecorino Romano

S svojim nepozabnim močnim okusom sir PDO Pecorino Romano zajema staro, avtentično tradicijo italijanske kuhinje. Previdno izbiramo najboljše cele kolesa tega finega sira iz certificiranih kmetij v regijah Lazio, Sardinija in v nekaterih delih Toskane. Vsak cel sir ocenijo naši strokovnjaki, da zagotovijo značilno naravo in kakovost Pecorino Romano, s čimer našim strankam ponujamo izbor, ki slavi gastronomsko dediščino in bogastvo naše regije.
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

S svojim intenzivnim, edinstvenim okusom sir Parmigiano Reggiano uteleša zgodovino in tradicijo svoje regije. Pripravljamo ga z veliko strastjo in pozornostjo do podrobnosti na čudovitih pobočjih Reggio Emilia. Naša dva sirarna, sirarna Colline di Selvapiana e Canossa (registrirana pod številko 417) in sirarna Colline del Cigarello e Canossa (registrirana pod številko 320), sta srce in duša naše proizvodnje, kjer sledimo tradicionalnim metodam, da zagotovimo kakovost in avtentičnost izdelka. Prav tako ponujamo posebno izbiro gorskega Parmigiano Reggiano, ekološkega Parmigiano Reggiano in Parmigiano Reggiano le iz italijanskih krav Pezzata Rossa, kar dodatno obogati našo ponudbo.
Solata iz Alici

Solata iz Alici

Izbiramo le najboljše sveže ulovljene sardele, ki so najbolj primerne za obdelavo po tradicionalnem obrtništvu, pri čemer zorenje v soli daje najbolj avtentičen okus Cetare.
Kremast

Kremast

Natančna izbira visokokakovostnih kav iz Srednje in Južne Amerike, Indije in Afrike, pečenih do popolnosti, daje espresso De Roccis CREMOSO. Izjemno blaga in gladka mešanica z močnim, a kljub temu nežnim zaključkom.
PEGO - Biostimulant za cvetenje in razvoj sadja

PEGO - Biostimulant za cvetenje in razvoj sadja

PEGO spodbuja in katalizira vezavo sadežev, preprečuje težave s padanjem sadežev ter spodbuja cvetenje. Ta izdelek vsebuje rjave alge, polisaharide, propolis in druge naravne snovi, ki privabljajo večje število opraševalcev (čebele in bumbari), prav tako pa vsebuje aminokisline, ki koristijo absorpciji kalcija, bora in cinka, ki so ključni elementi za fazo cvetenja in vezave. Vidik: Temno rjava tekočina Uporaba: Foliarna in fertigation Pakiranje: 1L - 5L - 20L - 1000L
EURO 0,90 NA ENOTO DVOJNI KONCENTRAT PARADAJZA 400 GR RODOLFIRODOLFI

EURO 0,90 NA ENOTO DVOJNI KONCENTRAT PARADAJZA 400 GR RODOLFIRODOLFI

Doppio koncentrat podjetja Rodolfi je narejen iz najbolj rdečih paradižnikov z najvišjo vsebnostjo sladkorjev, ki so delno odstranjeni iz vode in uparjeni pri nizkih temperaturah. Višja kot je stopnja uparjanja vode, višja bo stopnja koncentracije izdelka. Je idealen zaveznik v kuhinji za dodajanje okusa, barve in teksture vašim pripravkom, od prvih jedi do glavnih jedi, pa tudi za hitrejše priprave. PAKIRANJA 12 1 KOS = 0,90 EUR NA KOS 1 PALET 84 KARTONOV PO 12 KOSOV ROK UPORABE 07/2027 MINIMALNO NAROČILO 30 PALET
PEGO - Biostimulant za cvetenje i razvoj plodova

PEGO - Biostimulant za cvetenje i razvoj plodova

PEGO spodbuja in katalizira pritrjevanje sadja, preprečuje težave s padanjem sadja in stimulira cvetenje. Ta izdelek vsebuje rjavo morsko algo, polisaharide, propolis in druge naravne snovi, ki privabljajo večje število opraševalcev (čebele in bombice), prav tako pa vsebuje aminokisline, ki koristijo absorpciji kalcija, bora in cinka, kar so ključni elementi v fazi cvetenja in nastajanja sadja. Vidik: Temno rjava tekočina Uporaba: Foliarna in fertigation Pakiranje: 1L - 5L - 20L - 1000L